I Østerdalen ved Tronfjell blåser den kalde fjellufta over toppen og ned mot Tynset. Den tørre, friske fjellufta brukes aktivt i produksjonen av vår urnorske spekeskinke. Tronfjell velhengt spekeskinke henger til modning i 24 måneder, dette gir en mør og fløyelsmyk skinke, som smelter på tungen.
Skåret i tynne skiver eller skavet tynt av en hel skinke med kniv – den gir deg en smak av urnorske tradisjoner.
Vi anbefaler å servere Tronfjell spekeskinke sammen med gode norske råvarer. Urnorske tradisjoner – og kvalitet skapt av norske hender og norsk natur.
Selges kun i utvalgte butikker.
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 142 g kjøttråvare av svin og salt. Kjølevare max 4 °C.
Næringsinnhold
- Energi kJ 971 kJ
- Energi kcal 232 kcal
- Fett 12 g
- Hvorav
- - Mettet fett 4.6 g
- - Enumettet fett 5.8 g
- - Flerumettet fett 1.5 g
- Karbohydrater 0 g
- Hvorav
- - Sukkerarter 0 g
- Proteiner 31 g
- Salt 5.7 g
Allergener: Ingen
Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!