Medisterkaker egner seg like godt til førjulsmiddager og lunsj, som til selve julemiddagen. Gilde medisterkaker er tradisjon! De inneholder mye kjøtt og har en smak av jul.
Leveres ferske, og kan fryses i porsjonsposer.Medisterkakene veier 50 g, og leveres a 2,5 kg.
Serveringstips
Selvskreven på julebordet. Prøv en litt annerledes måte å spise medisterkaker på - med ovnsbakte poteter og løk, stekt grønnkål og rosenkål med saus. Supergodt!
Ingredienser
Kjøtt av svin (64 %), vann, melk, potetmel, salt, potetfiber, krydder. Kjølevare max 4 °C.
Næringsinnhold
- Energi kJ 1071 kJ
- Energi kcal 258 kcal
- Fett 21 g
- Hvorav
- - Mettet fett 7.6 g
- - Enumettet fett 8.9 g
- - Flerumettet fett 2.9 g
- Karbohydrater 6.4 g
- Hvorav
- - Sukkerarter 1.7 g
- Proteiner 10 g
- Salt 1.6 g
Allergener: Melk
Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!