Bacon kan serveres til alle måltider; med speilegg til den klassiske frokosten, i sandwichen til lunsj, og bacon er selvskreven i utallige middagsretter – tenk bare på pannekaker, blandaball, lutefisk og Pasta Carbonara!
Bacon er jo også nordmenns favorittopping på hamburgeren! Del opp i porsjonsposer, så har du alltid bacon tilgjengelig.
Selges kun i utvalgte butikker.
Serveringstips
Nydelig til hvit fisk eller Pasta Carbonara
Ingredienser
Sideflesk av svin (93 %), vann, salt, dekstrose (mais), røykaroma, stabilisator E450, E451, antioksidant E316, E331 og konserveringsmiddel E250, E262.
Kjølevare max 4 °C
Næringsinnhold
- Energi kJ 913 kJ
- Energi kcal 220 kcal
- Fett 16 g
- Hvorav
- - Mettet fett 5.6 g
- - Enumettet fett 6.8 g
- - Flerumettet fett 2.2 g
- Karbohydrater 0.1 g
- Hvorav
- - Sukkerarter 0 g
- Proteiner 19 g
- Salt 2.2 g
Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!