Svinekjaker kokt i Ægir-øl er et fantastisk mørt og velsmakende produkt. Svinekjaker er noe av det beste kjøttet du får på grisen, og er en delikatesse. Med Ægir-øl i marinaden får du en ekstra spiss på svinekjaken, samtidig som alle smaker kommer tydeligere frem, inkludert råvarens egen smak. Dette er et særegent produkt som må prøves! Siden kjøttet er ferdig sousvidekokt er det lett å servere, og trenger kun å varmes opp.
Selges kun i utvalgte butikker.
Serveringstips
Prøv Ægirmarinerte svinekjaker med dampede rotgrønnsaker og en smørrik potetmos som tilbehør.
Ingredienser
Svinekjake (80 %), Ægirøl (14 %): (vann, byggmalt (inneholder gluten), humle, gjær), solbærsaft (sukker, råsaft), soyasaus (vann, sukker, salt, soyabønner, hvetemel (inneholder gluten), vineddik, sukker), glukosesirup, salt, løk, oksekjøttekstrakt, aroma, dekstrose, krydder, urter, rosmarinekstrakt, karamellsukker, maltodextrin, konserveringsmiddel E202, E211.
Næringsinnhold
- Energi kJ 467 kJ
- Energi kcal 111 kcal
- Fett 4 g
- Hvorav
- - Mettet fett 1.4 g
- - Enumettet fett 1.7 g
- - Flerumettet fett 0.6 g
- Karbohydrater 0.8 g
- Hvorav
- - Sukkerarter 0.4 g
- Proteiner 18 g
- Salt 0.8 g
Allergener: Gluten (bygg), soya
Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!