Kjøttkaker har i mange år vært en av grunnsteinene i det norske kjøkken. I tillegg er det superenkelt å lage. Gildes pannestekte kjøttkaker har en flott fasong og smaker fortreffelig.
Frys ned i porsjonsposer, så har du alltid en middag på lur. Kjøttkakene veier 50 g, og leveres a 2,5 kg.
Selges kun i utvalgte butikker.
Serveringstips
Klassisk norsk husmannskost fra den norske bonden! Server kjøttkakene med brun saus, poteter, grønn ertestuing og rørte tyttebær. Eller hva med en deilig kantarellstuing?
Ingredienser
Kjøtt av storfe (64 %), vann, løk, potetmel, melk, egg, salt, krydder. Kjølevare max 4 °C.
Næringsinnhold
- Energi kJ 719 kJ
Energi kcal 173 kcal
Fett 11 g
Hvorav
- Mettet fett 4.8 g
- Enumettet fett 4.1 g
- Flerumettet fett 0.6 g
Karbohydrater 5.4 g
Hvorav
- Sukkerarter 1.2 g
Proteiner 13 g
Salt 1.6 g
Allergener: Egg, Melk
Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!