- Lokal, norsk produksjon.
- Økologisk kalkun, god dyrevelferd
- Unik rase - gir bedre smak
- Kortreist mat
115,-
(100,- ekskl. mva)
Kjøttdeig av økologisk kalkun fra Homlagarden i Norheimsund. Perfekt til burgere, kjøttkaker eller i gryteretter! Homlagarden leverer økologiske kylling- og kalkunprodukter av toppklasse. Vinner av norsk måltid i 2018 i klassen 'årets kjøtt' og vinner av 'årets produsent' under Matprisen 2019.
Eget slakteri og klekkeri - kort reisevei.
Selges kun i utvalgte butikker.
Ingredienser
100% økologisk kalkunkjøtt uten tilsatt vann eller salt.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
- Energi 502 kJ / 120 kcal
- Fett 3,70 g
- hvorav mettede fettsyrer 1.30 g
- Karbohydrater 0 g
- hvorav sukkerarter 0 g
- Protein 21,6 g
- Salt 0.10 g
Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!