Spekenakken blir laget av nakkestykket fra grisen, som rulles med salt og pepper, før den spekes. Den fine marmoreringen i kjøttet gir en fantastisk smak og den passer meget godt til forretter eller på spekemattallerken. Leveres hel på ca 2,1 kg
Selges kun i utvalgte butikker.
Serveringstips
- Bruk spekemat til store festdager, på buffetbordet og til hverdags
- Spekede produkter er en ypperlig smaksforsterker i andre retter, kan gjerne
- sprøstekes ved siden av hvit fisk – eller brukes til å surre rundt kylling- eller svinefilet
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 154 g kjøttråvare av svin, salt, konserveringsmiddel E250, overflatebehandlingsmiddel E202.
Kjølevare max 4 °C.
Næringsinnhold
- Energi kJ 1495 kJ
- Energi kcal 360 kcal
- Fett 28 g
- Hvorav
- - Mettet fett 11 g
- - Enumettet fett 13 g
- - Flerumettet fett 4 g
- Karbohydrater 0 g
- Hvorav
- - Sukkerarter 0 g
- Proteiner 27 g
- Salt 7 g
Allergener: Ingen
Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!