Birkebeiner spekeskinke skivet 500 g

FKnr.: 50336715 | Leverandørens varenr.: 5000003713
  • Lokalmat på sitt beste
  • Spesialitet fra Tynset
  • Modnet i 6 md
  • Selges kun i utvalgte butikker

259,-

(225,22 ekskl. mva)

Produktinformasjon
Produktinformasjon

De tradisjonelle norske spekeskinkene er fortsatt like populære. Dette er ekte norske håndverksprodukter.Birkebeinerskinken er en urøkt spekeskinke som er mør og smakfull. Skinken er moderat saltet og modnet i 6 måneder. Spesialitet fra Tynset.

Spekeskinken selges kun i utvalgte butikker. 

Serveringstips

  • Bruk spekemat til store festdager,  på buffetbordet og til hverdags 
  • Spekede produkter er en ypperlig smaksforsterker i andre retter, kan gjerne
  • sprøstekes ved siden av hvit fisk – eller brukes til å surre rundt kylling- eller svinefilet. 
  • Smaker også deilig i alle typer påsmurt.
  • Beregn ca 150-200 g spekemat pr. person dersom du har spekematbuffet med enkelt tilbehør.


Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er anvendt 170 g kjøttråvare av svin, salt og konserveringsmiddel E250. Røkt med bøkeflis.

Oppebevaring: 0 til 20°C 

Næringsinnhold

  • Energi kJ 887 kJ
  • Energi kcal 211 kcal
  • Fett 8 g
  • Hvorav
  • - Mettet fett 3.1 g
  • - Enumettet fett 3.7 g
  • - Flerumettet fett 1.2 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Hvorav
  • - Sukkerarter 0 g
  • Proteiner 35 g
  • Salt 6 g

Allergener: Ingen

Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!  

Egenskaper
Dokumenter og sikkerhetsdatablad
Lenker

De tradisjonelle norske spekeskinkene er fortsatt like populære. Dette er ekte norske håndverksprodukter.Birkebeinerskinken er en urøkt spekeskinke som er mør og smakfull. Skinken er moderat saltet og modnet i 6 måneder. Spesialitet fra Tynset.

Spekeskinken selges kun i utvalgte butikker. 

Serveringstips

  • Bruk spekemat til store festdager,  på buffetbordet og til hverdags 
  • Spekede produkter er en ypperlig smaksforsterker i andre retter, kan gjerne
  • sprøstekes ved siden av hvit fisk – eller brukes til å surre rundt kylling- eller svinefilet. 
  • Smaker også deilig i alle typer påsmurt.
  • Beregn ca 150-200 g spekemat pr. person dersom du har spekematbuffet med enkelt tilbehør.


Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er anvendt 170 g kjøttråvare av svin, salt og konserveringsmiddel E250. Røkt med bøkeflis.

Oppebevaring: 0 til 20°C 

Næringsinnhold

  • Energi kJ 887 kJ
  • Energi kcal 211 kcal
  • Fett 8 g
  • Hvorav
  • - Mettet fett 3.1 g
  • - Enumettet fett 3.7 g
  • - Flerumettet fett 1.2 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Hvorav
  • - Sukkerarter 0 g
  • Proteiner 35 g
  • Salt 6 g

Allergener: Ingen

Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!  

Les flere detaljer

Betalingspartnere