Gildes Birkebeiner fenalår er produsert på tradisjonelt vis på Tynset i Hedmark. Mørt og smakfullt. En av de fineste råvarene vi har - lår fra norske lam og sau, røykes, saltes, tørkes og modnes.
Selges kun i utvalgte butikker.
Serveringstips
- Bruk spekemat til store festdager, på buffetbordet og til hverdags
- Spekede produkter er en ypperlig smaksforsterker i andre retter, kan gjerne
- sprøstekes ved siden av hvit fisk – eller brukes til å surre rundt kylling- eller svinefilet
- Smaker også deilig i alle typer påsmurt
- Beregn ca 150-200 g spekemat pr. person dersom du har spekematbuffet med enkelt tilbehør
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 139 g kjøttråvare av får, salt, konserveringsmiddel E250, overflatebehandlingsmiddel E202. Røkt med bøk.
Næringsinnhold
- Energi kJ 650 kJ
- Energi kcal 155 kcal
- Fett 9 g
- Hvorav
- - Mettet fett 4.5 g
- - Enumettet fett 3.5 g
- - Flerumettet fett 0.5 g
- Karbohydrater 0 g
- Hvorav
- - Sukkerarter 0 g
- Proteiner 31 g
- Salt 8 g
Allergener: Ingen