Gilde Turmat er laget av Gilde til den norske turgåer. Turmat skal ikke bare inneholde næringsstoffer du trenger på turen. Det skal også smake godt. For smaker det godt tror vi tur-opplevelsen blir enda bedre. Derfor er Gilde Turmat lett å ta med seg, lett og lage og ikke minst skikkelig godt!
- Produsert med Norske råvarer på Otta i Gudbrandsdalen
- Enkel tilberedning - hell varmt vann i posen
Ingredienser:
Bolognesesaus (80 %): Tomat, svinekjøtt (18 %), løk, gulrot, vann, selleri, oliven - solsikke og soyaolje, hvitløk, salt, sukker, glukosesirup, storfe kjøttekstrakt, krydder, aroma, konserveringsmiddel E472, modifisert stivelse (mais) E1422, antioksidant E306, E392. Pasta (20 %): Durumhvete (inneholder gluten), egg, soya.
Næringsinnhold pr 100 g:
- Energi kJ 546 kJ
- Energi kcal 131 kcal
- Fett 6.4 g
- Hvorav
- - Mettet fett 1.8 g
- - Enumettet fett 3.2 g
- - Flerumettet fett 0.6 g
- Karbohydrater 13 g
- Hvorav
- - Sukkerarter 2.2 g
- Proteiner 5 g
- Salt 0.8 g
Allergener: Selleri, Hvete, Egg, Soya
Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!