Nå kan du velge å legge opptil 3 lag på én silo, når du bestiller i mingard.no.
Vårt nettsted støtter ikke lenger Internet Explorer. Vi anbefaler alle å benytte seg av andre nettlesere, da Explorer ikke er optimalisert for sikkerhet eller hastighet i dagens nett og nettsider. Bruk mer moderne nettlesere som Edge (Windows sin nye nettleser), Chrome, Firefox eller Safari (Hvis du bruker Mac).
Our site no longer supports Internet Explorer. We recommend everyone to use other browsers, as Explorer is not optimized for the security or the speed in today's networks and websites. Use more modern browsers such as Edge (Windows new browser), Chrome, Firefox or Safari (If you use Mac)
Nå kan du velge å legge opptil 3 lag på én silo, når du bestiller i mingard.no.
Den tørre forsommeren gav utfordringer for graset som skal bli grovfôr til dyra våre. Sterkt sollys økte sukkerproduksjonen, mens mangel på vann hindret opptak av nitrogen nødvendig for å danne protein.
I en verden i stadig utvikling er det avgjørende å utvikle fôret etter hestens behov. Det ligger mye forskning bak sammensetningen av Championfôrene.
Frode Hamres hester vinner mer enn noen andre i Norge. Han trekker fram Champion kraftfôr og faste rutiner som noen av de avgjørende faktorene for suksessen. Hva gjør Stall Hamre for å få hestene så gode?
Hesten bør få påfyll av saltersom tapes sammen med svette. Er det tilstrekkelig å gi hesten vanlig salt, eller trenger den også elektrolytter?
Champion Gull har lenge vært et av våre mest populære kraftfôr til hest. Müslifôret blir laget på en spesialmaskin, og kan dessverre ikke produseres mens fabrikken gjennomfører omfattende forbedringer på produksjonslinja våren og sommeren 2024.
Mange reagerer når kraftfôret har endret farge siden forrige sekk, men fargeendringen har en naturlig forklaring.
Når jula er over og juletreet blir kastet ut av stua lurer mange på om det er trygt å gi grantreet til hesten. Kan det være skadelig for hesten å gnage på juletreet? Hva om treet er edelgran?
Hesten er avhengig av tilstrekkelig mengde grovfôr for at den skal holde seg frisk. Hva kan man gjøre når grovfôret ikke rekker til hele sesongen? Vi har noen råd om hva du kan tilby hesten for å tøye grovfôrmengdene samtidig som hesten holder seg frisk.
En unormalt tørr forsommer gav tørkeskade på førsteslåtten i store deler av landet, mens andreslåtten ble utfordrende grunnet store mengder nedbør. Her er noen råd til hesteeiere som har grovfôr med unormalt næringsinnhold.
Hesteeiere er opptatt av å ta vare på sine firbente venner og en viktig del av omsorgen handler om riktig ernæring av hesten Her vil vi fokusere på betydningen av protein i hestefôr, hvorfor det er viktig og hvordan du best kan møte hestens proteinbehov.
I Norge har vi gjerne hester ute i luftegård hver dag gjennom hele året. Mange har også hestene på utegang døgnet rundt, uansett temperatur. Da er det viktig å passe på at hestene fôres riktig, spesielt når det er kaldt ute.